37w4d

Dekat 2 jam perut mengeras non stop. Berapa lama kena monitor untuk tau tu contraction sebenar ye? Takde tanda2 lain macam air ketuban ke apa

2 Balas

Kalu mengeras dengan kerap.. baik pergi ke hospital... jgn tunggu sehingga air ketumban pecah... 37 minggu ke atas dah boleh bersalin... semoga ibu dan baby selamat. Tc

4y ago

Owh...alhamdulillah...tahniah

Better sis trs p hsptl,jngn jd mcm sy ank kdua terberank d krta tngu petanda lngsng tk de..mngeras mcm tu ja contraction sy

5y ago

Saya dah bersalin bulan lepas. 38w4d. Air ketuban kurang. Kena induce😅