Baby Carrier Scarf Hack

Hi dear parents, anyone here using a scarf hack in baby Soft Structured carrier. Demonstration please on how to wear this. Thanks a lot :-) No bashing and shaming. We can't afford to buy Ergo or Infantino baby carriers.

2 Replies

I'm using one for my new born baby. Usually po tinatali ko ung both ends lang nung scarf. Para mafit ko si baby, nagpapatulong ako na ilagay si baby sa likod ko. After nun, iwrawrap ko si baby gamit ng scarf then itatali na. Lastly, ipapaharap ko na si baby, then tada! May carrier na ako.

Same