mengurat time kandungan 37weeks

Dear all mommy,nak mintak pendapat boleh tak mengurut ketika kandungan 37weeks?badan ni rasa tak larat dah nak jalan nak bgun???

15 Balas

Lama sa tenung akhirnya sa fhm juga mksud sis ne.. sa ngt ada keinginan mhu mengurat... hampir sa ckp tdi..btl2 pelik dri sa ne s blg...taw2 mengurut pla,,, s btaw sis sa terhibur sngt😂😂😂😂, oa pun Law mengurut ble sis, mcm sa wktu 6 bln Rahim sa jtuh, sbb tu skitt2 pgung mcm x ble brjln trasa berat...so sa berurut, bru ada ok sda..kg 31 mggu sda.

Lama gila aku tak ketawa sampai keluar air mata🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣tqtqtqtqtq sis..akhirnya dpt juga sya lepaskan stress dgn ketawa terbahak bahak..

Sorry sis..td tergelak besar 😅..urut boleh je tp dkt tepi paha n punggung..klau nk urut belakang tu mmg x boleh la sbb normal skt belakang ms preggy

Mengurat🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣terkeluar air dari hidung aku lepas baca🤣🤣hahahahahaha...kau ni sis,suka2 hati je nak buat org gelak🤣🤣

Nak mengurat husband untuk urut boleh...tapi kat bahu atau kaki je ye.... bahagian belakang atau perut nono..selamat mencoba mengurat💖😝

Boleh dear, sy pun suami tlg urutkan hjg2 wktu. Asalkan jgn urut perut sudah 😁😁

Mngurut xpa...jgn mngurat...kalo mngurat...sda ke org nk toleh??😅😅

blh je..tp jgn bhgian prt..sy slalu ngrt..nk hilangkn skit2 bdn

Menggurut boleyy...menggurat jgn sis..bahaya tuh..,😂

5y ago

Hahaha, geli hati.. typo punya pasal buat momy terhibur 😂😂😂

Igt mengorat td..tkejut mummy...😂😂