JUS MAMARIAM

Hi dear mommies...usia kandungan skrg da 22 minggu,sy berkira2 nak try jus mamariam ni.. nk tnya korang ,jus ni bagus tak untuk kurangkan keputihan ?? Dan siapa ada pngalaman mnm jus ni dan sdh bersalin,kulit baby x jaundis ke ?sbb kt nye mnm jus ni bg kurang ank dpt jaundis.

2 Balas

Saya minum jus mamariaam tapi masa tu dah 20 minggu kandungan hingga bersalin, Alhamdulillah bersalin sangat mudah sbb baby kuat mcm dia keluar sendiri xtruk sgt kita teran, lpas bersalin baby ada jugk jaundis tp xlama,skrg baby sy dah 4 bulan...Alhamdulillah banyak kebaikan jugak minum jus tu...

Ye bgus sgt.. Hb pun cntik jer, 13 keatas.. Klau sis nk cube, sye nk letgo 2 botol jus mamariam sye rm150 siap postage skali... 0107785951 ni nom wasap sye.. Keputihan tu still ade sis, cume tk bnyk dn tk berbau.. Ape2 pun kerap brsihkan bhgian bwh tu tiap2 kali kncing..