jus mamariam

Hi mumy²..da x sesiapa yg pernah mnm jus mamariam?boleh share kan pengalaman dan kesan jus tu x..hehehe

16 Balas

saya amalkan minum jus mamariam..alhamdulillah bagus..serasi dgn saya.. suami belikan saya 3botol dpt free gift 1botol lg mamariam dgn shampoo..shmpoo dya pOn best giler pakai.. saya dlu awal trimester alahan teruk.. loya dan muntah² spnjng masa..makan je muntah.. smpai berat badan pOn trun byk.. dari 70kg smpai 58kg jaa..lepas mnum mamariam..alahan bkurg ... hb pOn sllu cntik maintain je 13..

3y ago

oo lagi satu.. sebelum tu, ada cyst dlm 2.7cm..lepas tu dh hilang jgk..

sejak first pregnancy dah minum sebab kawan share okay . disebabkan baru first time prgnant saya rasa mcm tak prgnant sbb tak de muntah . cuma mual masa minggu ke 4 - 5 . masuk minggu ke 6 mual dah kurang . tenaga pun alhamdulliah okay sbb mommy yg bekerja . yang lain belum tahu sbb belum check up doctor untuk buat buku pink 🥰

sy amal masa pegnen 3w lgi..ok sgt2 jus ni..sy ad jgk alahan tpi alahan bau masak ikan dan bawang je..makan smua sy boleyh..tu pun 2mggu lbh je alahan... hb slalu cun..urine cantik tiap bulan..tnaga sllu ad, kdg dtg pnt lgutu je tu pun jrg..kulit bdn pun lumus je even sy xpkai losyen paper sejk pegnen..

saya amalkan jus 2..saya rasa bertenaga, dah alah pon xda.. biasa sya sakit kepala tpi bila sya minum jus mamariam saya xda sakit kepala.. sembelit pon xda...

sy mnum jg tp kdg2x sbb rasa mcm tambah mabuk Pula rasanya.ada org kata krgkan alahan tp mcm x berkesan dkt sy

3y ago

sama dgn saya,,bila minum makin kuat alahan ni makin teruk muntah, maybe x sesuai

Sy minum ms pregnant 3rd trimister.. Alhamdulillah .. Hb ok.. Bby pun cantik je kulit.. 😊

Sya mnum ni jga.. HB ok je walaupun kekadang tu skip mkn ubat dri KK.

Saya 12 botol da mnm anak saya putih bersih n mata dia greyy 🥰

jus mamahope kt shopee tu ori ke ye?ad yg dh bjaya hamil mnum jus tu?

3y ago

saya minum jus mamahope tu jgk .. bgi saya dia bgus jgk pulihkan period saya. sebabnya , dari lpas je akad nikah terus period tak mai dahh .. mnum jus tu elok plk kluar tp kuantiti yg byk .. takut tgk drh sendiri byk tu . tp ok lah period teratur , tapi kalau untuk ikhtiar anak , saya tak berjaya .. mgkin org lain mnum akan menjadi . kita ikhtiar la mana yg mmpu kn .. last2 saya cek subur guna opk je bru lekat .. Alhamdulillah 😊

Tq kpd semua yg menjawab soalan saya..🥰😘