Jus mamariam

Nak tanya jus mamariam ni bagus tak?siapa yg pernah minum boleh sharre x? #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

9 Balas

Sy minum dari 1st trimester smp skrang dh 25 weeks, so far okay .. Checkup dgn kk sebulan skali check hb, urine semua cantik.. awl2 preggy loya teruk, selera takde, lemau teruss..Sy beli jus tu kurang loya, selera dh start ade sikit masuk 3 bulan n bdn jd brtenaga, klo tak 1st trimester hritu mmng tido jee keje..masuk 4 bulan bru laa okay semua, and selera mkn pon brtmbh2..

setelah beberapa botol minum Jus ini ...Dr kat kk sy x bagi dah....lain orang lain penerimaan dia...kesan dia pun berbeza kat smua org....siapa nak minum..just try...tpi better bertanya dengan yang pakar...kita xnak ada apa2 kesan sampingan terhadap ibu dan anak☺️

sy tk consume jus mamariam sbb doktor tk berkenan tgk patients consume jus mcm ni, dikhuatiri tinggi kandungan gula. dan pengkelasan under KKM pun jatuh dlm kategori makanan. tp tgk sini ramai kata membantu naikkan hb dan sebagainya. terpulang

3y ago

sokong

saya dh minum mamariam lebih 10 botoi..dari sebelom pregnant .setakat ni alhamdulillah..hb smua ok..kalau tggai atau habeh..hb gelong blik..mnum atau mkm ubat apa2..selain pada mamariam takjdi apa..hb ttap low..

alhamdulillah saya consume jus ni hb okay, kencing pn okay, first trimester muntah teruk lps amalkn minum jus ni alhamdulillah muntah hilang, smpi skrg still minum #37weeks

saya amalkan sejak kandungan masuk 37weeks. alhamdulillah,hb saya ok,gula saya pun ok. skrg kndungan dh msuk 39weeks. doakan saya dpermudahkn segala urusan ya 🤗🤗🤗

dr klinik saya xkasi consume jus mamariam. takut ada apa2 effect dkt bby

3y ago

Kenapa doc xbg minum.. sy doc pakar sndiri yg minum ok je 🤭.. sy sndiri yg minum dkt 20btl dh habis.. Alhamdulillah ok.. selalu kalau preggy mesti kena kencing kotor pastu keputihan.. dr sblm preggy dh start minum sampai la skrg 30w dh.. 😊

sy cnsume masa prgnnt hr tu..hb sy alhamdulillah..ok.

Tak berkesan utk i. Hb tetap low