Demam

Hai semua. Bunga Adwa dah demam batuk selsema hari ke 5 ni. Semalam pergi klinik kena amik darah. Doc kata semua normal. Doakan Bunga cepat sihat k. Ada apa2 petua tak yg Bonda boleh buat biar Bunga cepat sihat? [8bulan6hari]

Demam
2 Balas

Ikhtiar guna mandian dan balm khas utk demam selsema kahak dan batuk dari tasneem in shaa allah membantu masalah anak.. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan selamat digunakan dari newborn hingga dewasa ☺️ https://wa.me/60142659754

Gws baby