Nak tnya mom kt sini yg pernah bersalin czer.llu darah nifas kita dh kering tiga minggu.

Datang period pantang belum abis lg.

3 Balas

klu nifas awk dtg 3 minggu, kena tunggu 2 minggu lg baru blh kata habis nifas. klu tak, masih dikira nifas. period dtg bgantung..klu nyusu bdn lmbt..kdg 5-6 bulan baru dtg.

6mo ago

klu mixed..dlm 3 bln lps bsalin baru mai.

nifas sy dh kering dua minggu yg lpas sb dtg wrna yg koko keputih mcm tu hri ni ja tiba dtg darah mcm period

kalau kata jarak 2week maksud tuh period, tapi bawah dari tuh kira nifas lagi.

6mo ago

darah nifas sy dh tiga minggu kering