nak tnya .. saya bru abis pantang smlm ..44hari .. abis darah nifas 28hari .. harini keluar darah ..

itu period ke ? atau darah niffas ye?

1 Balas

Darah nifas berhenti pada hari ke—28 bersalin?

2mo ago

Selepas bersalin, pengalaman saya begitu. Sebab hormon belum stabil. Jika ambil perancang pun gitu. Kena buat catatan kitaran haid. Lepas 3 bulan stop perancang, baru haid kembali normal. Saya ambil perancang setahun je. Selepas 3 bulan stop pil perancang, baru kitaran dan sifat darah haid macam biasa.