Normalke baby 1 minggu

Dari start mandi pagi jam 9 tdur sampailah petang jam 5 baru kasi bangun mandi lepas tuh tdur lagi smpailah jam 1 baru bangun jam 3 subuh tdur lagi Itupun minum susu nanti sya ksi bangun dia kalo pagi smpai malam hari asyik tdur shja hanya time subuh boleh tngok dia buka mata lama² . baby syapun jarang nangis nanti sya ksi mandi baru ada suara dia mnangis risau pulak

3 Balas

kejut baby setiap 2 atau 3 jam untuk minum susu. newborn memang suka tidur , kena kejut . kalau kurang minum susu takut kena kuning