Minggu ke-10 kandungan anak 2nd ni cuba utk berpuasa.

Dari semalam fikir nak puasa ke x. Setakat ni tiada muntah cuma kerap rasa lapar. Tapi kalau xtahan sangat terpaksa la berbuka awal. sebelum ni x puasa sbb mengandung 3rd trimester and masa Anak 1st sedang menyusu beberapa bulan. x habis ganti lg..Harap ada kekuatan dan selamat semuanya.. Pernah tak u ols pengalaman seperti diatas and ada apa2 advice? Selamat berpuasa!!

1 Balas

Boleh puasa selang sehari tapi kalau tak larat jangan paksa ya. Take care mommy.