Dalam Dilema..

Dari Minggu Lepas Lg sampai la hari nih Pegi Klinik Checkup Jumpa Nurse Doktor Sume Ckp Perkara Yg Sama "Ceaser Kene Jarak at least 2thn sbb luka tu baru nak baik ni dh mengandung blk tkt luka dlm tu problem blm baik btl, tkt pecah ke kt tmpt ceaser tu bila bby dh membesar. Sume xkasi sokongan, benda dh berlaku.. Merancang sendiri selalu jd jarak 4 thn. Tetibe ni plk sangkot.. Sedihla semua xkasi sokongan mental. Sume tkt kan kite je.. Rasa down sgt2... Hari2 dok pkir mcm mna kalo bby bsr apa jd padaku? Selalu sgt rasa kerisauan... Tak happy sedih... Ermmmm.... ???

15 Balas

Keep strong sis..InsyaAllah.. semoga dpermudahkan urusanny..

Terima kasih sis ats doa.. Aamiin3x..

Sis czer dlu sbb apa? Baby besar ke

5y ago

Haah sis.. Dlm 10.5 mcm tu la..

Sis dh brp lama czer?

5y ago

Sis pn sama jgk ke. Tula sama2 doa smg dipermudahkan.. Td pegi jmpa lg.. Die ckp kalo awk pegi htar mst terok awk kne marah.. Saya dh terkedu kt situ sis.. Blk rmh trs kemurungan dok mikir apa nk jd nih..

jmm