Sakit Kontraksi

Dari jam 7 tadi saya rasa sakit kt bahagian bawah perut berserta di punggung.. Saya rasa setiap setgh jam.. Ptt ke sy ke hospital.. Tak ada tanda lain selain rasa sakit skit setiap stgh jam.. Pregnant for 38 weeks

2 Balas

Rasa mengeras tak? Cuba duduk atau dalam position merangkak.. lega tak sakit.. contraction atau surge yang regular (15 ke 10 minit) tanda nak bersalin.. If risau, better ke hospital untuk check..

5y ago

Ye asyk mengeras tp lps tu hilang kjp

Klu kerap sgt mngeras tu dlm 5minit bnyk kali better g hspital..Tnda2 nk besalin tu

5y ago

Baik tq