Details scan atau 5D scan?

Hi mommies senua. Saya first mom. Nak tanya la. Mana yg better ye? Details scan atau 5d. Atau dua2 cuma costing la. Sbb tau details scan ni utk tau details baby. And utk 5d nk tengok baby. And start weeks berapa dh boleh scan? Helps

4 Balas

detail scan more important lagi sbb Kita Leh Tahu ttg organ Janin Kita sekali sbb tu dia Mahal lagi Dari yg lain lain..5d just NK tgok muka yg clear je.. pastu klau Ada sejarah keluarga yg Ada masalah genetik boleh buat NT SCAN (kalau xsilap namanya)pd Minggu 11-13 klau xsilap utk tgok Anak Kita pembawa masalah genetik tu ke tidak..semoga membantu

6mo ago

okay baik. terima kasih ye. nk buat NT scan tp dh masuk 20 minggu. tp Alhamdulillah tiada masalah genetik. semoga kandungan sihat2 shj. apa2 pun terima kasih ye 😊

bagi saya detail scan lebih penting untuk pastikan kesihatan baby kemudian hari sis🥰

detail scan : 20-24w. 5d : 24-30w. ada klinik buat combo scan ni. kena call tanya.

6mo ago

alright thank you. nanti saya try tanya klinik

detail scan tu lagi penting

6mo ago

okay baik. terima kasih 😊