Morning sickness??

Dari awal kandungan sampai minggu ke 10..alahan muntah, loya, sakit kepala, keletihan, air liur banyak masih x hilang2 sapa sekarang 10week..Ya Allah kadang2 cam nak mati.. Seksa.. Cuma berdoa agar kandungan dan anak dalam keadaan baik dan sihat.. Tak Tertanggung rase.. Bau makanan pom boleh loya.. Nak nangis.. Helpme...

1 Balas

samaaa 😭🥺 saya dah lah underweight.. hopefully sangat baby dlm kandungan and saya juga akan sihat je.. cepat lah fasa ni berakhir..