Tiada muntah2

Kandungan saya berusia 5m 4h, adakah normal jika saya tdk punya morning sickness seperti muntah2 dan alahan pada bau-bauan? Saya cuma kurang selera makan, pening, sakit bahagian payudara dan sedikit loya.. #ingintahu #firstbaby

2 Balas

awal lgi, kadang morning sickness dia dtg lambat sikit...sy start weeks ke 6 ke 7 baru parah morning sickness

3y ago

oo ye ke.. saya jdi risau pula 😅 mcm mengandung ke x nie, smpi rasa nk buat test berselang hari.. appointment scan mggu dpn.. doakan kandungan saya sihat ye ☺️

Alhamdulillah.. Sy x ad alahan dr start preggy smpai msuk wk32..

3y ago

alhamdulillah, ada kaitan dgn gender ke? saya baca xde muntah2 jdi ank lelaki? 😅