37weeks 1day

Dari akhir bulan 10 sye dah buka 1.5cm,,tapi smpai skrang sye still tak ada kluar tanda2 nak b’salin lendir darah or air..baby asyik m’ngeras,,tapi gerakan Baby aktif mcm biasa..knapa ye mommy2? Adakah baby still sedap dduk dlam tummy? 😅 Nie 2nd baby sye,,msa 1st baby 35weeks sye dah kluar tanda2 nak b’salin,,tapi pregnancy kalini agak lain sikit..risauuuu..🥹🥹

1 Balas

Setiap kehamilan setahu saya memang berbeza. Cuba mommy banyak kan berjalan kadang memang makan hari walau dah buka 1/2cm. Asalkan bila ada tanda bersalin yang lain boleh terus ke hospital ya