Pernahkah anda mendapatkan rawatan akupuntur?
Voice your Opinion
Pernah, (komen pengalaman anda)
Tidak

2094 respon

16 Balas

Pernah. Di pusat akupuntur bertauliah. Dan org Islam yg buat ada lelaki dan perempuan. Jarum akupuntur yg betul ada nombor Siri. Tak sakit pun. Saya dan suami buat akupuntur kesuburan alhamdulilah sekali buat dah lekat. Ttc 8 month . Kakak saya pun dulu dia buat akupuntur kesuburan dan dia ada pcos alhamdulilah anak masuk 3 tahun dah huhuhu

Pernah, baru sekali. Best sangat badan rasa ringan dan hilang lenguh badan. Nak sangat repeat lagi tapi belum berkesempatan. InsyaAllah ada ruang nanti boleh buat..

akupuntur, bekam, urut... sangat sedap dan ringan badan... paling best kt muka...

tak pernah tapi teringin nak try cuma tak tahu kat mana

Tak pernah.tapi nak sangat try

semasa belasan tahun

Tidak #TAPsupermoms

belum pernah lagi

aku seram jarum

Pernah