Gatal kulit

Hi dan salam. Ada x mommy yang boleh berkongsi tips utk hilangkan gatal di kulit? Semenjak pregnant ni saya start berjerawat halus(sebelum ni x la teruk macam ni) , gatal dekat kulit badan lepas tu kaki semua habis bertanda padahal bukan kena gigit nyamuk pun, lepas tu gatal kat belakang badan. Please share tips. I am pregnant 12weeks dah? Maybe boleh suggest ubat tradisi? Sebab dah try pakai alcohol cecair tu dan dettol tapi masih juga.

1 Balas

Pernah cuba Cetaphil? Kalau sis tak tahan, boleh juga rujuk doktor.