betul ke dalam pantang badan kena sentiasa peluh??

Dan bolh mndi sehari sekali ja..tapi di Melaka panas gila..dgn minum sehari 4 cawan air je disukat#ingintahu

5 Balas

pantang anak 1st dulu mcm tu juga mak sy cakap, minum air xboleh byk, xboleh sejuk2.. tp sy degil, sy haus sy minum.. sy letak je air botol mineral yg besar tu kt sebelah sy.. memg tiap2 hari habis sebotol sy minum, kdg lebih.. mandi lak 3kali, kalau darah heavy sgt sy terus mandi alang2 nk tukar pad tu.. mlm sy tidur dlm aircond tp xsejuk sgt, asal badan selesa dan tak berpeluh.. bukan xnak ikut pantang2 org lama ni tp sy xnak stress.. takut lain jadi..