kaki lenguh2 bila malam

dalam minggu ni kerap sungguh kaki rasa lenguh2..bila jd mcm tu memang x boleh tido lansung..terpaksa bangun, sapu minyak panas, tu pun x boleh tido.. baru 3 bulan dah mcm2 rasa..semoga diberikan kekuatan hingga 9 bulan lah hendaknya..

2 Balas

sama la kita..kaki da mula lenguh... celah peha pon da start sakit... lagi2 bile mandikan anak2 yg lasak ni hehe...sabar jelah...

Kena rajin minum susu ibu prengnant ..mybe kita kurang kalsium sebab tu kaki lenguh time tido waktu mlm