Apa perkara yang paling anda ingin lakukan selepas ini...

Dalam keadaan yang tak menentu ni kan, mesti terselitnya satu harapan kita... Jom sambung ayat di bawah... Mungkin semua ini akan berakhir tak lama lagi dan kita dapat lakukan apa yang kita inginkan☺️ #TAPprihatin #kitajagakita

Apa perkara yang paling anda ingin lakukan selepas ini...
104 Balas

saya nak balik kampung...rindu ayah mak, berkumpul dengan adik beradik dan anak buah. Nak bawa mak jalan2..

balik kampung lahirkn baby saya d sana,jalan dengan laki beli brang dengan laki..pegi pantai sama laki hihi

pergi bercuti bersama keluarga (family vacation).... dpt mengeratkan kasih sayang. 😍😍😍😍😍

saya nak bercuti bersama keluarga n baby baru sambil menikmati keindahan alam semulajadi ciptaan allah

sy nk ge ziarah pusara mak dgn ayah sy sbp dah lame sy xge terase rindu sgt2 pd ibu dan ayah

Balik ke kampung lama skit..berkumpul dgn adik beradik dapat bergelak ketawa dgn mama..

bawa ank² bcuti..family vacation..blk kg...da lama x blk brunei....and ank² da lama x bcuti

4y ago

Eh sama mcm suami sy la puan. Sllu sebut. Klu hbs pandemik ni, bawak jalan2 anak bini pg brunei🤭

saya nak jumpa suami saya, mak bapak saya, dan adik beradik saya.

bila pandemik habis saya nak balik kampung..rindu keluarga ,rindu keluarga mertua

Saya nak masuk mall dengan anak tanpa rasa takut atau rasa orang akan judge