Jika anda boleh menyimpan perancang/jurnal, manakah di antara berikut yang ingin anda lihat di dalamnya?

Voice your Opinion
Ruang untuk perkembangan
Baucar spesial dari jenama ibu dan anak
Senarai semak (contoh: apa yang perlu dilakukan di minggu x, barangan hospital bag, perkara yang perlu dilakukan sebelum bayi lahir, dan lain-lain)
Ruang untuk rekod (contoh: gambar ultrasound, lawatan hospital, ujian, dan lain-lain)
Cadangan nama bayi
Pelekat menarik
Produk yang disyorkan
Direktori tempatan (klinik bersalin, pusat kehamilan, dan lain-lain)
Lain-lain

344 respon

3 Balas

semua

Semua