hospital sultanah bahiyah

Boleh sapa2 share pengalaman bersalin di hsb? Due sy dh dekat sgt.. ?

1 Balas

Sy bersalin dkt HSB. Misi, doc dalam PAC, LR, wad semua baik². Sy bersalin normal, Sr. Misi yg akan sambut bby. Mmg bagus walaupun tegas, tp xde marah² patient. Semua membantu. Sy masuk wad Kenanga 2D (xsilap sy, tp igt D je) 1 bilik ada 4 org. Kalau bby masuk nicu, ibu boleh temankan dr pg 8.30 smpai pukul 8mlm. Bleh je tnya² doc berkaitan anak. Kalo depa x sibuk, depa jawab soalan smua. Semoga semunua dipermudahkan.

4y ago

Sy dah beranak di hsb emergency cezer pd 15hb. Pd mulanya utk buat ecv sbb msa 39w dpt thu BBY songsang.. tya pmc xda buat ecv.. hnya hsb buat.. tpi pagi nk buat ecv pusing BBY tu cek mesin Ada cntrction jdi ecv xdpt buat pluang tipis jdi hri yg sma dorang buat cezer.. alhmdulillah smua misi n doc baik.. dpt plak kakak2 dlm ward yg mesra.. byk menolong