BF SEMULA

Dah terlambat ke kalau saya nak susukan baby dgn susu badan? Baby dh 4bulan... Susu tak banyak, sbb tu xbg susu badan.. Dy marah sbb hisap hisap xde susu... Kalau sy makan ape ape untuk milk booster, masih boleh menghasilkan susu ke x ye? Then kalau baby dh tak nak bf, kalau pam je boleh ke tak?

4 Balas

Milk booster xblh hasilkn susu sis, susu trhasil bila ada demand..nk hasilkn susu semula, sis kena paksa baby hisap, dan 1 cara lg kena pam, cuma klau pam mmg lambat trhasil sbb bkn demand dr baby

4y ago

Tq sis membantu sy.. Sy try cri fb dy nnti 😘

Boleh.... Klau sis x kje mmg boleh sgt....yg penting mindset kne positif... Niat utk susu kn anak... Jgn stress2... Bleh tu.. Kerap kn df baby

4y ago

Skrg x kerja lg, cuti lame 😂.. Sllu stress agk nye jadi punce kurang susu. Stress dlm semua hal😅

Sis try urut ngan bidan.. Mcm sy lepas urut baru byk susu. Kalau boleh urut sebulan skali

Bole rasanya