kemurungan

Dah tak tahan dengar anak nangis, anak nk masuk umur sebulan, anak kerap nangis..mengeliat nk kentut pun nangis, nk bg sedawa pun nangis. Nangis menjerit kuat gila. Bila ada buai dan puting palsu kurang sikit nangis. Tp still nk melalak. Bila semua ni nk berakhir? Rse dah tak sngup nk jaga, tak sangka susah rupanya nk jaga bby, anak sedara sy baik je, tak bunyi ape.

2 Balas

Sbr . Msuk 2 bln da oke mule2 je merengek . Kne sama2 jaga gn husb .. Sapu mnyk angn smue