Assalamualaikum..nak tanya perlu bagitau KK ke anak meninggal dlm kandungan? Dan dh bersalin d hosp?

Dah selamat bersalin di hospital..Anak meninggal...😭 Tapi terlupa nak tanya kena bgtau nurse KK yg jaga kita ke?

10 Balas

waalaykumussalam. kalau saya dulu di hospital selayang, semua urusan inform pada KK tentang kelahiran etc pihak hospital yg uruskan. diorang just tanya kita check up di KK mana sebelum ni, then diorang yang direct contact KK tu je. sis kat hospital lagi ke?cuba tanya pada nurse/doktor bila dia datang round nanti. takziah sis. moga sis & suami kuat hadap anugerah ujian ni. inshaAllah sabar & redha sis & suami tu jadi penyebab untuk Allah naikkan darjat di sisi Dia.

3mo ago

baik sis..tq byk2 atas doa...aaamiiin...😭

Waalailumsalam. Biasanya pihak hospital yang akan inform kk. Even sy bersalin kt swasta pun pihak hospital swasta yg inform kk terdekat & kk akan hubungi sy 😊 Salam takziah buat sis. Semoga sis & suami bertabah. InshaAllah ank sis dh tunggu kt syurga ☺️ ada rezeki lain yang Allah nak bagi sis.

kena infrm sis . tp biasa kk dan hosp akan link , mlainkan hosp bz . tahziah sis , moga semua urusan sis d permudahkan .. byk2 bsabar

salam takziah semoga dipermudahkan urusan, semoga kuat dan tabah, insyaallah bertemu anak di syurga. semoga selamat dunia akhirat

waalaikumussalam... kena awak. nanti Dorang datang rumah buat check up. saya dulu camtu

allahuakbar semoga sis terus kuat dan tabah ya, moga ada rezeki lagi aamiinn

Brpe weeks dh sis..allahu..blh tau punca tak sis? Moga terus kuat..

3mo ago

24 week 2 hari...pngkal rahim trbuka awal..aamiin..terima kasih sis...😭

macam mana boleh tahu baby meninggal dalam perut ye

3mo ago

selepas pecah ketuban, baby xdpt brtahan..

wsalam ..salam takziah sis .

kene bagitahu

3mo ago

ok sis .klinik dh call td..hosp dh inform...alhamdulillah..