sakit gigi

dah pernah gi check dentist, tapi doc kata gigi okay je ? skrg saya rasa berdenyut2 di akar gigi...tak tahan rasa sakit denyut2 tu... boleh share tak, supplement apa yg boleh diambil? Now dah 32 weeks pregnant

2 Balas

Mungkin kurang kalsium... Biasalah masa hamil ni kita kongsi dengan baby... Saya minum esp dan ambik vitalea shaklee untuk tambah kalsium...

4y ago

Ouhhh thank you share 😁

Jmpa doc gg ckp sis skit nty dorg bg ubt,sy mcm tula gg brlubang tp dh tk ley cbt dorg bg ubt ja

4y ago

Kita just nk ubt ja bg tk sakit kn