Sakit gigi berlubang

Alkisahnya hari ni gigi sakit..menjerit oooo.. Mulanya nak makan pain killer je..tapi husband suruh gi jmpa dentist.. Tunjuk buku pink kat doc, dia check history HB..katanya okey kalau nak cabut.. Alhamdulillah dah selesai cabut gigi..lega rasanya tanpa kesakitan 🤭 Baby 16w..semoga babies mummy sihat ya..kalau mummy duk sakit gigi mummy stress, twinny pun stress..skrg dah ok dah....♥️❤️♥️ Klinik swasta..siapa ada pengalaman cabut gigi masa pregnant..boleh share..😁 #SAKITGIGI #cabutgigi

1 Balas

alhamdulillah....t8 care ea..mg puan sntiasa shtnya hendaknya dari saat hamil hingga selamat melahirkan..Allahuma aamiin Ya Mujib

2y ago

alhamdulillah... takpe jnji puan dh g jumpa dentist..biasa dia akn chck kondisi kita dlu br dia akan decide blh atau tidak cabut.. 😉✌🏻