Raya mana tahun ni? Komen bawah okay!

Dah nak raya dalam 10 hari je lagi ni insyaAllah. Cuba komen tahun ni korang beraya dekat negeri mana sikit😉 Siapa #teamselangor lambai sikit haha👋

Raya mana tahun ni? Komen bawah okay!
114 Balas

Team raya sabah.. Mana org sabah yang beraya kat semanjung.. Sabar ya. Mudah2an dimudahkan urusan balik sabah nanti. ❤️

saya d pahang brsana baby dlm perut , suami d klntan 😭😭 . minta2 kuat

#teamselangor 👋🏻hye min..smla kita..hehe🤣🤣🤣😘✌🏻

#teamrayaterengganu.. Sedih x dapat nak balik raya kg halaman..

puchong ..selangor ..LRD boleh rentas balik rumah suami ke sana

Selangor..Alhamdulillah rumah family n mentua dua2 kt rawang

Kelantan..PKP, so x blh balik Johor dan Perak..😅

raya kat hospital bersalin petang rayaaaaa😂

Selangor... Thn ke2 beraya di perantauan...

trengganu,,,pkp xlh blik kelantn dan kedah