buku pink

dah nak masuk 7bulan baru tau pregnant . mcm mna nak buat buku pink?

4 Balas

awak mmg xperasan ka apa2 perubahan? if xperasan cuba call kk terdekat dan tny tengok mcm mna nak buat. semoga urusan awak dipermudahkan okay❤️. mesti due bulan 1 nnt. hee

lebih kurang saya. 6 bulan baru tau pregnant sebab jarak dekat 😅 awak terus pergi kk. dia akan terus set awak tarikh buka buku pink paling awal.

call kk tdekat buat appoinment, slalu nye dyorg mintak ic, bil letrik, surat nikah, gmbr scan bby..

trus je g klinik kesihatan n maklum utk buat buku. sbb baru tau kan,,,

2y ago

thankyouuuu..