Genap 37weeks ..

Dah Mula Rasaa Tak Sedap Perut ,,Sakitt Pinggang ,Lenguh² .. Mungkin Dah Nak Sampaii Masaa Untuk Bersalin ... Doakan Saya Semoga Dipermudahkan Segala Urusan ..

7 Balas

semoga dipermudahkan sama la sy da 38 minggu 1 hari.. rasa sakit nk berak,baby mengeras tp xkerap sakit celah kangkang ngan tulang pinggul tu xboleh bawa bincang sakitnya doakan sy juga ya dpt bersalin normal utk anak kedua harap xoverdue 😊😊

4y ago

blum lg ke sis..aamiin mdah2an cpt bsalin😉