Bby Bump Masih Kecil

Dah masuk 4 bulan lebih tapi bby bump kcil lgi.. Ada tak mcm sy ??

62 Balas

Saya dh 5 Bulan.. Perut x nampk langsung.. Haha.. Pkai t- shirt pn nampk biase jew.. X nampk mcm mengandung.. Sampai husband tnya.. Awak nie mengandung ke idak sebenaNya.. Lagi haru wey.. Tp alhamdulilah chek up baby shat..

Tpi sy masuk 3bulan perut dah nampak normal ke padahal sy xdelah gemuk kurus je adakah ni baby pmpuan klu baby llki2 x brapa nmpak kot tpi perut sy nmpak dah 3bulan besar sikit

Org tua ckp kandungan pertama memang kecil.. mcm sy dlu da 32minggu masih kecil syukur masa tu bersalin berat baby 1.6kg .. skrg baby da 5 bulan lebih berat 6kg 😊

Saya punn sis.. baru 4 bulan lebihh.. orng tegurrr kecik sngat perut tuhh.. apa bole buat perut orngg lain".. lgipunn nii hamil yg pertamaa..

Bgantung pada bdn jgk sis . Klu kurus perut nipis, lmbt ckt nk nmpk tu.. mcm Saya Ni gemok. Lemak byk 😂 sng nmpk. Hihi.. ank kedua.. 😊

Normal sis.. Sy ni menunggu hari pun, org mcm tak percaya je 😅sedangkan sy rasa mcm xlarat sgt dh nk bawak perut ni

Yg penting baby membesar mengikut yg sepatutnya . Baby bump tak pengaruhi baby sihat atau tak.. No worries.. ✌️

Sy pn perut kecil ja smpai ke 9bulan..perut 9bulan nmpk mcm ngndung 5bulan..tpi bila bersalin,bby alhamdulillah 3kg keats

5y ago

Alhamdulillah..mngkin sbb ngndung bby boy..perut kecik..girl blom rasa lagi

Sy nk msuk 9bln pun, orang tengok xprcaya.. Huhu perut kecik je, tp bila keluar 3.1kg,😃😂

4 months is still developing... agree with the other mommies... cuba tengok waktu 6 bulan 😉