Stress - dah settle kes 🤣

Dah masuk 39w 5d tapi takda tanda2 lagi.. orang lain semua bersalin dah yg due date sama & lps due saya.. saya je tak bersalin lagi 😭😭😭 Alhamdulillah.. Ok dah bersalin baby 41w 29/6/20. Skrg baby dah nak masuk 5 bulan dah.💖💖

4 Balas

Sy pun faham due dh dkt tapi blm bersalin lagi .. baby seronok sgt duduk dlm perut mummy ..yag penting baby sihat Dua byk byk dan fikir positive jelah .☺️😊

4y ago

Harini due date.. tp baby masih tk keluar lagi.. hm tunggu je lah..

jangan stress, nak bersalin kena mood happy2 and +ve . ada je orang lain yg bersalin sampai 41w. masih lagi rileks . enjoy ur pregnancy okay. !

4y ago

Hm saya pun pelik.. dah kluar darah smua dah.. tp sbb saya tkda gdm & darah tinggi dia ckp tunggu smpai baby 41week pum takpa

Sya pernah mcm sis.. Dulu pn sya pernah lebih due. Dr bagi smggu. X smpai smggu sya dh bersalin... Inshaallah xda ppa tu sis.. 😊

Semoga dipermudahkan urusan. Aamiin 🤲🏻