Normal ke ?

Dah masuk 25week tak leh nak mkn byk..bila mkn byk terasa sesak nafas..pastu muntah balik makanan 😢 rasa loya balik..perut pun mcm terasa kembung..

2 Balas

Kesiannya 😢 stay strong ok sis. Kalau tak tahan sangat tu cepat cepat pergi klinik, jangan lengah tau. Lagi sikit je ni baby nak keluar dah, Insyaallah dipermudah! ✨

2y ago

Tula...risau pulak mcm tu..itu la sis kejap je dah masa berlalu..aaminn 😊 insha allah..ok sis terima kasih..

stay string mkn kerap wlau sikit2 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟