kerap kencing terutama waktu malam

dah masuk 16 week . second trimester tapi still kencing kerap. asal malam x sampai 5 minit mesti nak kencing lagi. ada tak sesiapa macam nie? sepertinya kena bawa bantal n tilam dekat tandas. 😅🥹

2 Balas

saya pernah jadi kerap mcm tuh dulu , tambah time duk rumah mertua, bilik kt tingkat atas, penat turun naik . 😂 . tapi lama2x baby kasi chance ,duk pujuk dia, dia tak buat mcm tuh da. lega. 😂 .

Pergi cek.. Kdg kencing kotor @ keputihan blh jdi penyebab.. Kena dapatkan rawatan dn nasihat dri dktr