Cyst and pregnancy

Dah kahwin setahun (baru) tapi belum ada rezeki anak. Last month teman husband buat liver scan, saje mintak dr buat scan dekat sy sekali untuk tengok follicle size atau kot2 ada masalah lain. Dr detect ada cyst dekat uterus. Walaupun dr kata tak serius kami refer pada pakar. Masa scan dengan dr pakar hilang pulak benda tu, tak nampak. Pastu dr suruh buat sperm test dulu before proceed dengan hormone test wanita. Tengah tunggu next tca on 3/5 jumpa pakar. Tapi minggu lepas period delay, hari ke-4 delay tu terus buat upt, double line. Lahh tak sangka! Tp masih in denial sebab taknak berharap sangat. Seminggu delay try dengan clear blue, ni result. Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi. Tak expect sebab dr kata ada cyst la ape la kan. Semoga Allah lindungi kandungan kita semua ❤️

Cyst and pregnancy
4 Balas

Alhamdulillah. Moga Allah permudahkan semuanya, ibu dan baby sihat

Alhamdulilah tahniah sis 🥰

Alhamdulillah . Tahniah 🥰

Alhamdulilah..