Pernah Tak Anak Kena Ringworm @ Fungus @ Kurap😭😭 Ada Tips Tak Selain Krim Klinik Bagi? Tq

Dah dekat sebulan lebih.. Tak tahu lah nak buat apa lagi

Pernah Tak Anak Kena Ringworm @ Fungus @ Kurap😭😭 Ada Tips Tak Selain Krim Klinik Bagi? Tq
1 Balas

try "Virless" ... anak saya pernah naik macam tu pakai krim ni okey. tapi saya 1st dapat dari klinik doktor bagi. lepasru saya beli difarmasi... setengah farmasi takkan jual kalau takda surat ubag dari doktor ... tapi saya just cakap pernah guna doktor bagi.... tu jaa... krim ni kecik ja agak pricy... tapi guna beberapa kali ja dah okey...