kurap

Hai, normal ke kalau tngah pregnant ada kurap di kelangkang?. Sya org nya pembersih. Ini first time terkena kurap. Dh cuba sapu dgn krim tak sembuh2. Tp rasa gatal tu makin mnjadii. Boleh tolong sya nak buat apa?

4 Balas

Tu bukan kurap sis , tu alahan pregnant . Dia jd kulat air . Sis boleh minta krim sapu kt doktor .

5y ago

Terima kasih ye🤗

macam mana sis ? doc kata apa. sebab sy pun tgh tggu hari, jadi mcm sis sama.. x jmpa doc lg..

Periksa dgn doktor dulu sama Ada is kurap atau jangkitan lain

5y ago

Tulah risau snggt, sbb dh msuk nak tnggu hari mlhirkan lagi.

normal