Kulit sensitif

Assalamualaikum saya nk tanya kat sini ada tak ibu2 yg tahu atau pernah kena yg kulit ank jd mcm kurap air tu krim apa yea yg sesuai sbb dh macam2 cuba tp masih ada #firstbaby #ingintahu

3 Balas

Waalaikumsalam. Sorry mommy, saya tak berani nak suggest cream sebab anak saya pun pernah kena masa umur 8 bulan. Saya bawak pergi klinik pakar kanak-kanak. Paed bagi cream.

Jumpa doktor, kita tak tahu punca, samada sensitif atau lain2 .

Hi, sy pakai cream/lotion viprolabs