Hi semua.. saya nak tnya.. hat gini positive ka negetive? Dah test 3 kali..

Dah buat upt 3 kali.. result still sama, after 5 minit kuar double line tapi samar.. ada yang penah jadi mcm ni ke?? Negetive atau positive kalau mcm ni? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Hi semua.. saya nak tnya.. hat gini positive ka negetive? Dah test 3 kali..
3 Balas

salam hai tumpang tanya.agak ni positive ke..saya delay period 8 hari..sakit payudara..sakit perut..tp tak pasti

2y ago

insya allah ni positive sis.. kalau try check pakai jenama lain, still kuar line samar gini.. insya Allah positive..

try smgu g sis..or sis bli clear blue..yg tu sng dtct sis

3y ago

tq again sis ?

positive tetapi masih awal , check 2 minggu lagi

3y ago

Alhamdulillah.. terima kasih sis ?