Jantina baby boleh bertukar?

Dah banyak kali scan jantina. Doktor cakap baby boy. Tapi nampak telur je. Burungnya tak nampak ☺️ boleh jadi ke jantina tu tertukar ke baby girl? 😅#firstbaby #ingintahu #firstmom

6 Balas

Jantina takboleh bertukar tapi andai kata itu dah ketentuan Allah , kita takboleh menidakkan . Nampak boy keluar girl tu adalah satu faktor mungkin , tali pusat berada antara so akan nampak mcm burung atau telur . Melainkan scan girl agak susah lahir boy , jarang berlaku . Org tua cakap ketepatan baby boy 50-50 , girl 80-20 . Nak mudah beli brgan baby unisex , anak seterusnya boleh guna .

2y ago

Tu la. Saya beli baju unisex siap2. Risau beli baju biru banyak2 kang keluar girl 😆