Jantina baby boleh bertukar?

Dah banyak kali scan jantina. Doktor cakap baby boy. Tapi nampak telur je. Burungnya tak nampak ☺️ boleh jadi ke jantina tu tertukar ke baby girl? 😅#firstbaby #ingintahu #firstmom

6 Balas

kalau nampak 'burger sign' confirm girl. kalau nampak testis inshaAllah boy

2y ago

Tak de nampak burungnya. Tqpi tak tau cemana dokto boleh ckp baby boy. Dokto tunjuk dah tapi still tak dapat nampak jugak. Kita tunggu baby keluar je la 😆