Bayi meragam

Dah 3 malam ni anak asyik berjaga malam. Berjaga takpe tapi sampai melalak, menjerit kuat2. Dah bagi susu mcm tak cukup2 dia minum. Bila letak je, dia tak nak. Try buat step cuddle cure pun tak jadi2. Mlm ke2, dodoi pun dia tak brp nak jln, ambil masa. Tak tahu knp. Pampers dah tukar, kembung mcm takde siap dah urut2 dah. Siapa ada pengalaman mcmni?

4 Balas

ya allah sama , sedang menghadapi ni, tak tahu kenapa harini dia cukup 1 bulan 1 hari, tak pernah lagi dia mcm ni malam 🥹

3w ago

tgh nak membesar kot, jadi mcm2 yg dia tgh nak adapt