Hi mommie doakn sya ada rzeki dapat baby tahun ni... wlaupon irregullar period harap ada rzeki.

Dah 2thn kawen blom di brikan rezki lagi. msih sabar menanti..sbb sya period irregular after kawen kdang3 smpai 2/3bln xda period dh usaha n skrang msih berusaha..sedih dlm kluarga sbelah suami n sya hnya sya yg pling lama kawen blom ada baby lg?

18 Balas

Insya Allah ...bedoa dan sabar ...adelh nanti rezeki Allah....amalkan makan buah sengkoang biar sejuk rahim biar cepat lekat...insya Allah

4y ago

aamiin inshaa Allah sis...tQ atas doa n tips akn cuba di amalkn tQ sis.