Pejuang 2 garis.

Dah 21 hari lambat period. Cek upt baru skali tp negatif. Bhagian bawah perut ada trsa cramp. Nak kata pregnant, xtau la tu tanda² pregnant atau bukan? Or mungkin masalah hormon. 😢

5 Balas

Klau sblum ni x de msalah period, tp 21 hri ni dh lmbt. Sy hri tu 21 hri lmbt trus pg clinic mkn ubt trun drah. Skali tgk masalah hormon, rahim x mnebal pun utk period.

2y ago

sblm ni xda mslh period. itu la jadi rsau sya dibuatnya. Lepas sy miscarriage. period sy brubah. ada 3kli dh period lpas miscarriage okay. cuma period jadi sgt heavy xmcm sblm pregnant dlu. Sy akan bjumpa dgn dr. Tgok apa rsult dr nnti.

Sis cuba check guna clearblue, lebih tepat. Semoga ada rezeki sis.

2y ago

baik. akan cuba nnti

kadang ii dekat test tu lmbt sikit

masalah hormon kot tu

sblum2 nie period ok x?

2y ago

sblm ni okay. tp bln 6 lepas sy miscarriage. sblm pregnant period okay. lpas miscarriage. dlm 2-3 bln period okay je cma ada heavy skt la. period bln 10-11 ni yg ada lmbat. 😢