delay period

saya dah delay period seminggu , keputihan mcm putih tepung +berketul , sakit nyeri2 bawah period dan dah check upt tp (-) . tu tanda nak period atau pregnant . kwn saya kata hormon lambat detected #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

Klu period teratur, dan dah delay seminggu sepatutnya dah positif awk, try buat UPT lagi klu period masih belum keluar, ambil air kencing yg pertama diwaktu pagi ya, mudah2an ada rezeki

1y ago

Selepas berapa hari lewat baru positive sis?

Jumpa doktor, simptom jangkitan faraj pun ya tu. Buat pemeriksaan dulu. Paps smear.

jumpa doktor