baby kick

dah 20 weeks tp tak rasa lagi baby tendang ??? anak first mmg lmbat ke ?

27 Balas

Bby first 23weeks bru rasa btl....#kadang2 dia bgn masa sis tidur kali tuh lah sis inda perasaan

Sy 23week baru rasaa...tp xbape kuat...comel2 manjaa mcam tu...sy pown baby first..hheheh

sama la...dh 20 weeks tp x rse lg..td g scan baby ok normal...nmpk dia grak2 tenang skit

Org kata ank first lmbt and tgk kulit perut. Sy pun besok masuk 19 weeks masih x rasa apa

4y ago

Yup. Depends sis....In Shaa Allah...akan dirasai xlama lagi

Sy 20 weeks skrg ni.. Bukan main aktif dlm perut pkul 1.30am ke atas.. 🤣🤣🤣

4y ago

Saya 25w .. Pagi aktif , alhamdulillah lena maknya tidur .. Kalau ayahnya ada , dok tarik tangan ayah letak dekat perut masa tidur tu 😂😂 mamai2 ayahnya cakap abg rasa baby gerak ..

Sy 23 week baru rasa, tu pun halus2, chill je baby first memang lmbt sikit

ikut ketebalan perut gak sis . 24w++ mybee da bolee rase .

Normal sis..sy pon 24 weeks baru rse tp msih slow lg..

Nanti dpt rsa lah tu tngok ats ketebln kulit kite ugk

Depends on individu. Biasanya 1st baby lambat sikit