Baby kecik seminggu

Dah 2 kali saya scan & doctor cakap baby kecik seminggu. Baru2 ni pulak saya ada baca pasal baby kecik seminggu, kebanyakkan ramai czer & kena bersalin awal kalau baby kecik. Dah berapa hari saya dok fikir je, hmm risau pulak. Ada ke sesiapa kat sini yang dah bersalin tapi baby kecik seminggu? #firstbaby #secondpregnant

2 Balas

mcm sya dulu ikut kiraan sya due 9/1/2021 tapi masa Dr scan bgitau bby kecil seminggu.. so lps 2 minggu Dr scan balik n bagi tarikh baru 14/1/2021 sb Dr kata myb sya miss date atau ovulasi sya lewat seminggu

maaf saya tidak penah mengalaminya..takpe sy try up status ni ea..hrp jika.ada.mommy yg lain ada pnglmn mcmni blh share dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin