Baby kecik seminggu

Dah 2 kali saya scan & doctor cakap baby kecik seminggu. Baru2 ni pulak saya ada baca pasal baby kecik seminggu, kebanyakkan ramai czer & kena bersalin awal kalau baby kecik. Dah berapa hari saya dok fikir je, hmm risau pulak. Ada ke sesiapa kat sini yang dah bersalin tapi baby kecik seminggu? #firstbaby #secondpregnant

2 Balas

mcm sya dulu ikut kiraan sya due 9/1/2021 tapi masa Dr scan bgitau bby kecil seminggu.. so lps 2 minggu Dr scan balik n bagi tarikh baru 14/1/2021 sb Dr kata myb sya miss date atau ovulasi sya lewat seminggu